Ya Çok Seversen dizisi 1 Ekim’de final yapıyor

Ay Yapım; “Ya Çok Seversen. Türkiye ile birlikte dünyanın birçok ülkesinde de eş zamanlı yayınlanan Ya Çok Seversen dizisi 2 hafta sonra sonlanacak. 13. Bölümde final yapacak.”

Ya Çok Seversen dizisi ne zaman ekranlara veda ediyor? Ya Çok Seversen dizisinin konusu nedir? Ya Çok Seversen dizisinin oyuncuları ve karakterleri kimdir? Dizinin yapımcısı Ay Yapım’dan nasıl bir paylaşım geldi? Y a Çok Seversen dizisi hakkında merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımzın içeriğinde. İşte detaylar….

Ya Çok Seversen dizisi 1 Ekim’de final yapıyor

Kanal D ekranlarında yaz boyunca devam eden ve izleyiciler tarafından ilgi ile takip edilen Ya Çok Seversen dizisinden takipçilerini üzecek karar geldi. Başrollerinde Kerem Bürsin ve Hafsa Nur Sancaktutan’ın yer aldığı dizinin 13. Bölümünde final yapması kararı alındı. Dizinin yapımcısı Ay Yapım resmi sosyal medya hesabından şu şekilde bir paylaşım geldi; “Ya Çok Seversen. Türkiye ile birlikte dünyanın birçok ülkesinde de eş zamanlı yayınlanan Ya Çok Seversen dizisi 2 hafta sonra sonlanacak. 13. Bölümde final yapacak.”

Dizinin oyuncuları ve karakterleri

Çekimleri Muğla’dadevam eden dizisde yer alan oyuncular ve canlandırdıkları karakterler şu şekilde sıralanıyor; “ Kerem Bürsin - Ateş, Hafsanur Sancaktutan - Leyla, Hatice Aslan - Füsün, Şerif Erol - İlter, Cemre Ebüzziya - Bige, Nazmi Kırık - Yakup, Mine Kılıç - Meryem, Oğulcan Arman Uslu - Onur, Aziz Caner İnan - Umut, Durukan Çelikkaya - Barış, Lara Aslan - Ilgaz, Aydin Külçe - Aydos, Aren Yavuz – Berit “.

Dizinin konusu

6 Temmuz 2023 tarihinde ilk defa Kanal D ekranlarında izleyicilere merhaba diyen dizininkonusu şu şekilde; Ailenin ikinci erkek evladı olan Ateş daha küçük yaşta iken evi terk etmek zorunda kalmıştır. Bir daha geri dönmeyip dünyanın değişik ülkelerinde kafasına estiği gibi yaşamış olan Ateş kuraldan ve bağlılıktan hoşlanmaz. Çok zeki olan Ateş’in en hassas olduğu nokta modacı ve tasarımcı olan annesi Jülide Hanım’dır. Gerçek ailesini hiç tanımayan Leyla’nın en büyük amacı onlarla bir şekilde tanışmaktır. Ailesi gibi olan bir grup ile düğünlerde dolandırıcılık yapan Leyla mesleğinde usta olsa da özel hayatında dürüstlüğe büyük önem vermektedir. Sert görüntüsünün ardında naif ve kırılgan tarafını hep saklamak durumundadır. Ateş ve Leyla kaderin bir cilvesi olarak karşı karşıya geldikten sonra olayların seyri değişik bir şekilde ilerlemeye başlar.

16-09-2023
Yorumlar