Ünlü oyuncu Berrak Kuş hangi proje ile anlaştı?

Yapımını 03 Medya’nın yaptığı Fox TV'nin Adım Farah dizisinde Berrak Kuş Farah’ın annesi Gülsima karakterine hayat verecek.

Adım Farah dizisi hangi kanalda ekrana geliyor? Adım Farah dizisi oyuncuları ve karakterleri kim? Dizinin yönetmen koltuğunda kim oturuyor? Dizinin senaryosunu kim kaleme alıyor?Adım Farah dizisinin yapımını kim üstleniyor? Adım Farah dizisi hakkında merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımzın içeriğinde. İşte detaylar ...

Ünlü oyuncu Berrak Kuş hangi proje ile anlaştı?

Fox TV’nin sevilen dizilerinden Adım Farah dizisine yeni bir oyuncu dahil oluyor. Adım Farah dizisinde Orhan Koşaner rolüne hayat veren usta oyuncu Ali Sürmeli diziden ayrılmıştı. Diziseverleri sevindiren bir haber Ali Sürmeli’nin tekrar Adım Farah dizisine geri dönmesi oldu. Bu haberi izleyiciler daha tam sindirememişken bu sefer Farah’ın annesi rolüne hayat verecek olan ünlü oyuncu Berrak Kuş diziye katılacağı bildirildi. Yapımını 03 Medya’nın yaptığı dizide Berrak Kuş, Farah’ın annesi Gülsima karakterine hayat verecek. Dizinin çekimlerine hemen dahil olan Berrak Kuş’a canlandıracağı karakter için makyaş yapıldı ve yaşlandırıldı. 

Dizinin oyuncu kadrosu 

Senaryosunu Toprak Karaoğlu ve Seda Çalışır Karaoğlu’nun kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Adem Demir oturuyor. İlk olarak 1 Mart 2023 Çarşamba günü saat 20.00’de Fox TV izleyicileri ile buluşan dizide rol alan oyuncu kadrosu ve hayat verdikleri karakterler şu şekilde sıralanıyor;”Demet Özdemir        Farah Erşadi Lekesiz, Engin Akyürek       Tahir Lekesiz, Feyyaz Duman  Behnam Azadi, Fırat Tanış           Mehmet Koşaner, Senan Kara  Vera Akıncı, Lale Başar  Perihan Koşaner, Ali Sürmeli                Orhan Koşaner, Mert Doğan      Bekir Akıncı, Derya Pınar Ak       Gönül Koşaner, Kemal Burak Alper         İlyas, Rastin Paknahad              Kerimşah, Alper Türedi Hamza, Burcu Türünz    Bade Akıncı, Kutlubey   Merjan Azadi, Hatice Aslan                Rahşan Azadi, Burak Tamdoğan               Akbar Azadi, Numan Çakır          Mahmud Azadi , Berrak Kuş       Gülsima.”

Adım Farah dizisi bir uyarlama

2017 yapımı Arjantin dizisi olan La Chica que Limpia’dan uyarlanan dizinin bestelerini Aytekin Ataş yapmaktadır. Çekimleri stanbul’un değişik semtlerinde devam eden dizinin görüntü yönetmenliğini Veysel Tekşahin yapmaktadır. 23. Bölümü 2 Aralık 2023 Cumartesi saat 20.00’de Fox TV ekranarında izleyicisi ile buluşacak. Önceki sezona göre reytinglerde biraz düşüş gözlende de izleyicinin merakla beklediği dizinin akıbeti bakalım nasıl olacak?

27-11-2023
Yorumlar