Teşkilat dizisine bomba isimler

Aybüke Pusat – Neslihan Erdemsoy : Dışişleri Bakanlığı’nda üst düzey bir diplomat olup Mostar doğumludur. Balkanlarda yaşanan acı olayların canlı şahididir.

Teşkilat dizisi hangi kanalda yayınlanıyor? Teşkilat dizisinin başrolünde hangi ünlü isim var? Diziye yeni dahil olan isimler ve görevleri nedir? Teşkilat dizisi kaçıncı sezona merhaba diyor? Dizi yeni sezonda nereden merhaba diyor? Teşkilat dizisi hakkında merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızın içeriğinde. İşte detaylar ….

Teşkilat dizisine bomba isimler

TRT 1’in izlenme rekorları kıran polisiye macera dizisi Teşkilat dizisinin yeni sezonuna birbirinden iddialı isimler dahil oldu. Başrolünde Murat Yıldırım’ın yer aldığı Teşkilat dizisine dördüncü sezonunda katılan isimler ve canlandıracakları karakterler şu şekilde;Aybüke Pusat – Neslihan Erdemsoy : Dışişleri Bakanlığı’nda üst düzey bir diplomat olup Mostar doğumludur. Balkanlarda yaşanan acı olayların canlı şahidi olup geçmişinde ve bugünlere yansıyan etkiler halen devam etmekte. Ömer ile Şirket denen yapı ile mücadele ederken birbirinden ilginç çok büyük sürprizlerle karşılaşacaktır. Ceyhun Mengiroğlu (Yakışıklı) – Cihangir Erdemsoy ; Neslihan’ın küçük kardeşi. Mostar doğumlu olup Ömer ile eskiden beri usta – çırak ilişkisine sahip bir MİT görevlisi. Yakışıklı lakaplı olup ablası onun ekibe girmesini ve zarar görmesini istemez. Ama çok istekli olan ve vazife için can atan Yakışıklı en sonunda ekibe girmeyi başarır. Ekibe yeni dahil olan diğer isimler Sarp Levendoğlu, Tuğçe Açıkgöz ve Melisa Akman.

Diziye yeni katılanların karakterleri ve vazifeleri

Aybüke Pusat ve Ceyhun Mengiroğlu’ndan başka ekibe katılan bir diğer isim olan Sarp Levendoğlu İbrahimKarahoca karakterine hayat verecek olup lakabı Pehlivan’dır. Özel Harekatçı,lakabı ile anılıyor. Diğer bir lakabı da Koçbaşı. Çünkü vurdumu indiren, açılmaz kapıları açan görkemli bir cüsseye sahip. Sıfırdan silah üretebilecek ve sesini duyduğu silahın markasını, modelini ve üretildiği yeri bilecek kadar donanımlı. Tuğçe Açıkgöz(Gizem Kırcalı ); Genelkurmayda görevli üsteğmen. Bir yapının tüm resmini kısa sürede görebilecek ve aklında tutabilecek zekaya sahip. Melisa Akman – Nazlı Hisarca ; Savunma sanayinde mekatronik mühendisi. Her türlü ciha ve makine yapımında uzman. Ayrıca bir bilgisayar dahisi.Yazılım, kodlama, hacking, sızma vb. her türlü bilgiye sahip. Ömer ve ekip arkadaşları yeni sezonda Mostar’da çekimlere başladı. Balkan ülkelerinde çeşitli maceralara yelken açacak ekip bakalım hangi hikayelerle karşımıza çıkacak?

 

16-10-2023
Yorumlar