Salı dizileri | Salı günü yayın akışı

Salı dizileri neler? Salı günü TV kanallarının yayın akışı listesinde hangi diziler var? Yürek Çıkmazı, Üç Kız Kardeş, Ben Bu Cihana Sığmazam bu akşam var mı?

Salı dizileri neler? TV yayın akışı listelerinde bu akşam hangi diziler izleyiciyle buluşacak?

Televizyon kanallarının en büyük reyting kaynaklarından biri olan diziler her gün milyonlarca kişi tarafından takip ediliyor ve izleniyor. Böyle olunca günlük yayınlanan dizi sayıları artıyor ve takip etmekte zorlaşıyor. 2 Ocak 2024 Salı günü hangi kanalda hangi dizi yayınlanacak? Haftalık dizi programı sayfamız üzerinden önümüzdeki bir hafta boyunca yayınlanacak dizilerini takip edebilir, bu makalemiz üzerinden ise bugün yayınlanan dizileri takip edebilirsiniz.

SALI DİZİLERİ (9 OCAK 2023 SALI)

KANALPROGRAM / BÖLÜMBÖLÜMSAAT
ATVBEN BU CİHANA SIĞMAZAM5320:00
SHOW TVAİLE2820:00
FOX TVYABANİ1820:00
KANAL DÜÇ KIZ KARDEŞ7020:00

SALI DİZİLERİ HANGİ KONUYU ELE ALIYOR?

Salı akşamı televizyon kanallarında yayınlanan dizilerin en çok seyredilenlerinin genel konusu şöyle.

Aile . Bölüm Fragmanı Fragmanı

AİLE

Ay Yapım tarafından Amerikan menşeli bir dizi olan The Sopranos'dan uyarlanan Aile, Hakan Bonomo tarafından kaleme alınmaktadır ve yönetmenliğini de Ahmet Katıksız yapmaktadır. Show Tv için hazırlanan dizi 7 Mart 2023 yılında yayınlanmaya başlanmıştır. Dizi, Soykan ailesinin hikayesini konu almaktadır. Soykan Ailesi'nin lideri olan Aslan Soykan, Volta adlı bir gece kulübünü işletmektedir. Aslan Soykan ailesi ve geçmişiyle ilgili sorunlar yaşamaktadır ve tesadüfen Psikolog Devin Aydın ile tanışır. Devin Aydın da Aslan Soykan gibi geçmişinde yaralı biridir ve ikili bir süre sonra yakınlaşmaya başlarlar. Ancak b u yakınlaşma Aslan Soykan'ın ailesinde travmalara ve tartışmalara sebep olur. Ancak ikili arasındaki yakınlaşma her an daha da ilerlemektedir.

 

Yürek Çıkmazı . Bölüm Fragmanı Fragmanı

YÜREK ÇIKMAZI
Alp Navruz, İrem Helvacıoğlu, Ayça Bingöl ve Mesut Akusta'nın başrollerini üstlendiği Yürek Çıkmazı dizisinin konusu şöyle; Kadın cinayetleri, alkolizm ve kişilik bozukluğu sorunlarına yakından değinecek dizide bir kadının hayatındaki tüm olumsuzluklara karşı çocuklarıyla birlikte hayatta kalma mücadelesi izleyiciye aktarılacak.

Üç Kız Kardeş 32. Bölüm Fragmanı Fragmanı

ÜÇ KIZ KARDEŞ
Türkan, Dönüş ve Derya'nın hikayesi...

Sadık bey ve Nesrin hanımın birbirinden güzel üç kızı için kurduğu masallara konu olacak hayat, Türkan'ın evliliğiyle büyük bir sekteye uğrayacak. Ailenin etrafında kara bulutlar dolaşmaya başlarken artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağından habersizlerdir.

Öte yandan Dönüş geçmişinden gelen büyük bir sırla kendisini büyük bir çıkmazda bulacak. Derya ise zor bir karar vermek zorunda kalacak ve verdiği kararla kendisini dönüşü olmayan bir yolda bulacak.

Sadık ve Nesrin ise üzerlerine titrediği kızlarını bu çıkmazların içersinden çıkarabilmek için ellerinden geleni yapacak.

GECENİN UCUNDA
Peride Celal'in 'yazdığım en güzel aşk romanı' olarak tanımladığı 'Gecenin Ucunda' romanından uyarlanan dizi Macide'nin öyküsünü konu ediliyor.

Monoton hayatından sıkılan Macide, çevresinde gelişen olayları kendisine işaret sayarak yeni bir hayatın kapısını aralamaya başlar. Ankara'dan İstanbul'a taşınma kararı alır. Hikayesi de burada başlar. Bugüne kadar hep başkalarını iyileştirme peşine düşen Macide artık kendisi için birşeyler yapması gerektiğini farkındadır. İstanbul'da TNR Holding'in Ceo'su Kazım Işık'la yolları kesişir. Daha önce hiç tanık olmadığı dünyanın içinde kendisini bulur...

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM
Ağabeyinin intikamını almak için ailesinden, kimliğinden ve çocuklarından kopan adamın hikayesi...

Köklü ve güçlü bir aileden gelen Cezayir Türk'ün ağabeyi sabotaja kurban gider ve hayatını kaybeder. Devlet için çalışan abisinin intikamını almak için herşeyden vazgeçmeye hazırdır. Ailesinin güvenliği ve devletin bekası için yapılan plan doğrultusunda öldü gösterilir ve bambaşka bir ülkede bambaşka bir kimlikle yeni bir hayata başlangıç yapar. Yurtdışında da ülkesi adına çalışmaya devam eder. Devam eden bir operasyonda yaralanır ve Türk doktor Firuze ile yolları kesişir. Eşini ve çocuklarını özlese de Cezayir'in artık yeni hayatına devam etmesi gerekmektedir. Firuze'ye yeniden aşık olur ve yeni bir aile kurar. Bir süre sonra deşifre olur ve tekrar İstanbul'a tekrar dönmesi gerekir.

Cezayir döndüğünde ne yıllarca mezarında dua eden ailesi ne de İstanbul bıraktığı gibi değildir...

BİR PERİ MASALI
Bir Peri Masalı konusunda, Zeynep'in (Alina Boz) yoksul hayatını geride bırakarak kolay yoldan zengin hayata sahip olmaya çalışmasını konu alıyor.

Zeynep, karşısına çıkan bir çanta dolusu parayla hayatını yeniden inşa etmeye çalışacak. İstanbul'un zengin ailelerinden biri olan Köksal ailesinin içine bir şekilde girmeyi başaracak. Peki yeni hayatı gerçekten de Zeynep'in tüm isteklerini karşılayabilecek mi?

16-01-2024
Yorumlar