Ruhun Duymaz dizisinden final kararı

Senaryosunu Ayşe Üner Kutlu’nun kaleme aldığı Ruhun Duymaz dizisinin final kararı takipçileri tarafından şaşkınlıkla ve üzüntü ile karşılandı.

Ruhun duymaz dizisinin konusu nedir? Ruhun Duymaz dizisinin oyuncu ve karakterleri kimdir? Dizi ilk defa ne zaman izleyicilere merhaba dedi? Dizi ne zaman final yapıyor? Ruhun duymaz dizisi konusu nedir? Ruhun Duymaz dizisi hakkında merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımzın içeriğinde. İşte detaylar …

Ruhun Duymaz dizisinden final kararı

Fox TV’nin 24 Temmuz Pazartesi 2023 tarihinde yaz dizisi olarak başlayan Ruhun Duymaz için final kararı verildi. Yapımcılığını Saner Ayhan’ın üstlendiği dizinin yapımı 03 Medya’ya ait. Yönetmen koltuğunda Aytaç Çiçek’in oturduğu Ruhun Duymaz dizisinin başrolünde Şükrü Özyıldız ve Burcu Özberk yer alıyor. Dizinin 23 Eylül 2023 Pazartesi günü  final yapması kararı alındı. Senaryosunu Ayşe Üner Kutlu’nun kaleme aldığı Ruhun Duymaz dizisinin final kararı takipçileri tarafından şaşkınlıkla ve üzüntü ile karşılandı. 

Dizinin oyuncuları ve karakterleri

Fox Tv ekranlarında yaz sezonu boyunca izleyenlerin heyecanlı ve neşeli anlar geçirmesine neden olan Ruhun Duymaz dizisinin oyuncuları ve canlandırdıkları karakterler şu şekilde sıralanıyor; “Burcu Özberk - Ece Çetinel, Şükrü Özyıldız - Onur Karasu, Tuğrul Tülek - Civan Koral, Aslı Sümen – Hilal Koral, Şehsuvar Aktaş – Müfit, Zuhal Gencer – Handan, Ülkü Duru – Ayla, Mert Öner – Musti, Gamze Doğanoğlu – Melek, Kadir Polatçı – Ali, Burak Acar – Melih. Alper Türedi – Firuz, Zühal Gencer – Handan, Sena Kalıp – Elif, Gürsü Gür, Funda Kadıoğlu, Serkan Beşiroğlu.” 

Ruhun Duymaz dizisinin konusu

Onur(Şükrü Özyıldız) bir istihbarat ajanıdır. Uzun süredir takipte olduğu müceher hırsızı Civan Koral’ı(Tuğrul Tülek) yakalamak için çok büyük uğraş vermektedir. Hatta bu uğurda Civan’ın kız kardeşi Hilal(Aslı Sümen) ile sevgili olur. Düzenli, kuralcı olan Onur Civan’ı yakalamak için Hilal ile bir nişan merasimi tertip eder. En büyük hobisi mücevher işçiliği olan yakışıklı ajan Onur ‘un hesabı tutar ve planı tıkır tıkır işlemeye başlar. Fakat ailesiz, sokaklarda büyümüş olan Ece nişan gecesi Hilal’in davetlisi olarak geceye dahil olur. Fakat Onur’un gizliden gizliye bir şeylerin peşinde olduğunu anında anlar. Operasyonun ilerleyen evrelerinde Ece her şeye müdahil olur ve işin içinden çıkılmaz hale gelmesine neden olur.

14-09-2023
Yorumlar