Perşembe dizileri neler? Bugün hangi diziler var?

Perşembe dizileri neler? Bu akşam TRT 1, Show TV, Star TV, Kanal D, Fox, Tv8, Atv gibi çok izlenen televizyon kanallarında hangi diziler var?

Perşembe akşamları televizyon kanalları için tam anlamıyla büyük bir mücadelenin verildiği ve seyirciyi kendi ekranına çekmek için elinden gelenin yapıldığı bir gün olarak dikkatleri çekiyor. Tam anlamıyla kıran kırana bir reyting mücadelesinin verildiği bugünde, Show Tv, Fox Tv, TRT 1, Star Tv ve Atv en çok seyredilen kanal olmak için çalışmaktadır. İzleyicilerde perşembe akşamları hangi dizilerin yayınlanacağını öğrenmek için kanalların yayın akışlarını ve yayınlanacak dizileri araştırıyor. Sizler için perşembe akşamları hangi dizilerin olduğunu ve yayınlanacak dizilerin konusunu derledik.

11 OCAK 2024 PERŞEMBE HANGİ DİZİLER VAR?

KANALPROGRAM / BÖLÜMBÖLÜMSAAT
STAR TVSAKLA BENİ1120:00
FOX TVHUDUTSUZ SEVDA1520:00
SHOW TVKARA220:00
TV8AŞKA DÜŞMAN220:00
ATVALDATMAK5320:00


PERŞEMBE GÜNÜ YAYINLANAN DİZİLER

HUDUTSUZ SEVDA

Daha küçük bir çocukken kan davası yüzünden babasını kaybedip İstanbula sürülen Halil İbrahim 20 sene sonra memleketi Karadenize geri döner. Yakışıklı, güçlü bir delikanlı olarak geldiği memleketinde sevdiği kız olan Yasemin ile evlenmeyi ve yepyeni bir hayat kurmayı planlar. Yakat yaşananlar ve babasının da kanlıları olan Letolar buna izin vermez. Sevdiğini kaybeden Halil İbrahim o intikam hissiyle Yasemini öldüren Tarıkı affetmez.

ALDATMAK

Güzide, mesleğini çok iyi yerine getiren, kuralcı, katı ve doğrularından asla vazgeçmeyen bir aile mahkemesi hakimidir. 30 yıldır Tarık'la mutlu bir evliliğe sahip olan Güzide'nin bu evlilikten Oylum ve Ozan adında iki çocuğu vardır. Mesleğinin getirdiği otoriter ve baskın kişiliğini evinde de sürdürmektedir. Sert görüntüsünün ardında yumuşacık bir kalp ve ailesine karşı çok büyük sevgi beslemektedir. Çevresinde örnek gösterilen evliliğinin bir pamuk ipliğine bağlı olduğundan bihaber olan Güzide'nin öğrendiği gerçekler sonrasında hayatı alt üst olacaktır.

KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ

Alize'nin annesi ölmüştür ve babası yeniden evlilik hazırlığındadır. Babasının evlenmesini engellemek için yeni tanıdığı bir gençle evlenerek babasını evlilikten vazgeçirmek ister. Fakat kendi kazdığı kuyuya düşer ve olaylar çok farklı bir şekilde ilerler.

11-01-2024
Yorumlar