Pazartesi dizileri | Pazartesi yayın akışı

Pazartesi dizileri neler? Bu akşam TV'de hangi diziler var? Yasak Elma, Bir Küçük Gün Işığı, Alparslan Büyük Selçuklu ve Sipahi var mı?

Pazartesi dizileri merak ediliyor ve araştırılıyor. Bu akşam hangi kanalda hangi dizi yayınlanacak?

Haftalık dizi programı genellikle aynı seyirde devam etse de zaman zaman televizyon kanalları özel programlardan veya sebeplerden dolayı dizilerin yayın tarihini erteleyebiliyor ya da yayın saatinde değişiklik yapabiliyor.

PAZARTESİ GÜNÜ HANGİ DİZİLER YAYINLANACAK? (15 OCAK PAZARTESİ 2024)

KANALDİZİ ADIBÖLÜMSAATBÖLÜM BİLGİSİ
FOXKIZIL GONCALAR-20:00BU HAFTA YOK
ATVSAFİR2020:00YENİ BÖLÜM
TRT 1SELAHADDİN EYYUBİ-20:00BU HAFTA YOK
STAR TVÖMER3920:00YENİ BÖLÜM

PAZARTESİ GÜNÜ YAYINLANAN DİZİLERİN KONULARI

Yasak Elma . Bölüm Fragmanı FragmanıYASAK ELMA
Yasak Elma dizisinde, iki kardeşin birbirinden farklı öyküsü ele alınıyor. Birbirine hem çok düşkün hem de çok farklı kişiliklere sahip olan bu iki kardeşin, iş hayatlarındaki ani değişimler hayatlarındaki dönüm noktası olacaktır. Yıldız'ın, Ender Argun ile tanıştıktan sonra kocası Halit Argun'dan kurtulması için eline bir fırsat geçmiştir. Zeynep ise, çalıştığı firmada ki Alihan'ın ortağının Halit olduğunu öğrenecektir. Bu nedenle Yıldız'ı oldukça zorlu bir süreç beklemektedir.

BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI
"Bir kadın bir adamı ne kadar sevebilir?"

Elif, Hakan'la birlikte çok mutlu bir evliliğe imza atmıştır. Ne kadar mutlu olsalar da evliliklerinin tek eksiği bir çocuktur. Yıllarca çocuk sahibi olamayan ikili evlatlık almaya karar vermişlerdir. Tam bu sırada Hakan ciddi bir trafik kazasına karışır ve hayatını kaybeder. Bu kaza sonrasında Hakan'ın 10 yıldır Elif'ten gizlediği gerçekte gün yüzüne çıkar. Hakan'ın başka birinden dünyaya gelen çocuğunun nüfusta annesi olarak Elif görünmektedir. İlk başta kabul edemese de gerçekleri kabul etmek zorundadır. Yolu zengin iş adamı Fırat' ile kesişir. Bu karşılaşma sonrasında herşey daha da karışık bir hal alır...

SİPAHİ
CNP Film tarafından hazırlanan ve Show Tv ekranlarında yayınlanan yeni dizilerden Sipahi bir aksiyon - dram ve gerilim dizisidir. Dizi, Milli İstihbarat Teşkilatı'nın yetiştirdiği en yetenekli ajanlardan olan Korkut Ali Türkoğlu'nun ve istihbarat teşkilatında ve emniyet teşkilatında görev yapan kahraman ajanların hikayesini anlatmaktadır. Sipahi, Türkiye'ye yönelik tehditleri büyük fedakarlıklarla engelleyen MİT ajanlarının vatan için kendi canlarından vazgeçişlerinin hikayesini dram ve kahramanlık dolu sahnelerle ekrana getirmektedir. Ayrıca dikkat çeken aksiyon sahneleri ve görkemli ve güçlü prodüksiyonu ile dikkatleri çeken dizi Show Tv'nin iddialı yapımları arasında gösterilmektedir.

Dizide, Batı'nın karanlık güçlerinin desteklediği Manager yapılanması Türkiye için büyük ve açık bir tehdit haline gelmiştir. Ülkede kaos yaratacak, halkı korku ve paniğe sevk edecek kanlı terör eylemleri yaşanmaktadır. Ayrıca başka pek çok alanda tehdit seviyesi artmıştır ve Milli İstihbarat Teşkilatı'nın Sipahileri bu tehlikeye karşı reaksiyon göstermek üzeredir.

15-01-2024
Yorumlar