Kızılcık Şerbeti dizisinde Dilruba rüzgarı

Nursema’nın yurt dışında yaşayan arkadaşı olan Dilruba, Nursema, Doğa ve Pembe’nin misafiri olarak Ünallar ’ın evinde kalıyor ve verdiği haberle olayların akışını değiştiriyor.

Kızılcık Şerbeti dizisinde Dilruba karakterine hangi ünlü oyuncu hayat veriyor? Ünlü oyuncu dizide nasıl bir karaktere hayat veriyor? Kızılcık Şerbeti dizisinde rol alan oyuncular kim? Dizinin yapımını ve yapımcılığını kim üstleniyor? Kızılcık Şerbeti dizisinin senaryosunu kim kaleme alıyor? Kızılcık Şerbeti dizisi hakkında merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızın içeriğinde. İşte detaylar …

Kızılcık Şerbeti dizisinde Dilruba rüzgarı

Farah Zeynep Abdullah Kızılcık Şerbeti dizisine Dilruba karakteri ile konuk oldu sosyal medya karıştı. Ülkemizin önde gelen kadın oyuncularından Farah Zeynep Abdullah Kızılcık Şerbeti dizisine tesettürlü olarak Ünal Ailesi’nin misafiri olarak dahil oluyor. Nursema’nın yurt dışında yaşayan arkadaşı olan Dilruba, Nursema, Doğa ve Pembe’nin misafiri olarak Ünallar 'ın  evinde kalıyor. Dilruba ‘nın vereceği haber diziye damga vuracak. Baskın karakteri ile dikkat çeken Dilruba hisleri oldukça kuvvetli ve Nursema ‘nın lise zamanlarından arkadaşıdır. 

Kızılcık Şerbeti ’nin yapımcısı Faruk Turgut

Show TV’nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti ’nin yapımını Gold Film üstleniyor. Yönetmen koltuğunda Ketche olarak bilinen Hakan Kırvavaç ’ın oturduğu dizinin yapımcısı Faruk Turgut. Başrollerinde Settar Tanrıöğen, Sibel Taşçıoğlu, Barış Kılıç, Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Müjde Uzman, Doğukan Güngör ve Yiğit Kirazcı gibi isimlerin yer aldığı dizi her Cuma akşamı Show TV ekranlarında saat 20.00’de izleyicisi ile buluşuyor. Duygusal dram tarzındaki dizinin senaryosunu Melis Civelek kaleme alıyor. 

Farah Zeynep Abdullah kimdir?

İsmi eski İran Şahı Rıza Pehlevi ’nin eşi Prenses Farah Diba ’dan gelen güzel oyuncu 17 Ağustos 1989 tarihinde dünyaya gözlerini açtı. Babası Irak Türkmenlerinden olan oyuncunun annesi ise Karadağ Taşlıca’dan. İstanbul Saint Michel Fransız Lisesinde başladığı lise eğitimini babasının işi gereği gittiği İngiltere’de tamamladı. Üniversiteye hazırlanırken Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinden gelen teklif ile deneme çekimlerinde başarılı olarak Aylin karakterini canlandırmaya hak kazandı. 2. Sezonun ardından diziden ayrıldı ve yarım bıraktığı eğitimini Kent Üniversitesi (İngiltere) Fransızca-Drama Bölümü’nde tamamladı. Daha sonra Kelebeğin Rüyası filminde Kıvanç Tatlıtuğ ve Mert Fırat ile başrolü paylaştı. Ardından Kurt Seyit ve Şura dizisi ’nde başrol oynayan Abdullah son olarak Bergen ve Bihter filmlerinde başrol oynadı.

01-12-2023
Yorumlar