Kim Milyoner Olmak İster büyük ödülü ne kadar oldu?

Kim Milyoner Olmak İster'de büyük ödül 5 milyon TL oldu. Yarıştığı haftanın ertesi programında ödülün 5 milyona çıkması sadece Rabia’yı değil tüm ülkeyi hayıflandırdı.

 Kim Milyoner Olmak İster'de para ağacının yeni ödülleri ne kadar oldu?Kim Milyoner Olmak İster’de milyonluk büyük ödülü kazanan isimler kimlerdir? Pozitifliği ile milyonların sempatisini kazanan Rabia ödülü kazandıktan sonra büyük ödül kaç TL’ye çıkarıldı? Milyoner programı ve Rabia hakkında merak edilenler yazımızda. İşte detaylar...

Kim Milyoner Olmak İster büyük ödülü ne kadar oldu?

Kim Milyoner Olmak İster yarışma programında gösterdiği üstün performansı ve gösterdiği güçlü kişiliği ile ülkeyi kendine hayran bırakan Rabia Birsen Göğercin 1 Milyonluk soruyu bilerek Arda Aytekin’den sonra büyük ödülü kazanan ikinci isim oldu. Yaşadığı talihsiz kazada elini kaybeden ve buna rağmen yüzünden eksik etmediği gülümsemesi ile herkesin kalbini kazanan Rabia Kim Milyoner Olmak İster  program yöneticilerinin aldığı kararla şok oldu. Çünkü 1 milyon TL olan  büyük ödül 5 milyon TL oldu. Yarıştığı haftanın ertesi programında ödülün 5 milyona çıkması sadece Rabia’yı değil tüm ülkeyi hayıflandırdı. 

Para Ağacı yenilendi

Yarışma sorusu 12 den 13 e çıkarıldı. İlk soru 2 bin TL ve ilk baraj  sorusu olan 2. Soru 5 bin TL oldu. 3. Soru 7.500, 4. Soru 10 bin, 5. Soru 20 bin, 6. Soru 30 bin, 7. Baraj sorusu 50 bin TL oldu. 8. Soru 100 bin, 9. Soru 200 bin, 10. Soru 300 bin, 11. Soru 500 bin, 12. Soru 1 milyon TL ve son olarak 13. Soru 5 milyon TL’ye çıkarıldı. 

Rabia'nın protez kolu ücretsiz yapılacak

Kim Milyoner Olmak İster şampiyonu günlerdir gündemdeki yerini koruyor. Pozitifliği e iyimserliği ile herkesin kalbini fetheden Göğercin 1 milyon TL’yi kazanırsa estetik protez kol taktırmak istediğini söylemişti. 1 milyonu kazanan başarılı isme güzel ve müjdeli bir haber geldi. 30 seneden beri protez malzeme üretimi yapan iş adamı Mustafa Düger estetik protez kol yaptırmak isteyen Rabia Birsen Göğercin’n protez masraflarını ücretsi olarak yapacağını açıkladı. Düger; Rabia kızımızı televizyonda izledim. Açıklamalarını dinledim. Bir baba olarak çok etkilendim. Benim de onun yaşlarında bir kızım var. Bir protez kullandığını gördüm. Çok etkileyici bir konuşması oldu. Ben de bu işlerle uğraşan bir vatandaş olarak üzerime sorumluluk düştüğünü hissettim. Rabia kızımızın istemiş olduğu, ekranda söylediği estetik kol protezini yapacağımı kendisine ilettim.' İfadelerini kullandı.

13-09-2023
Yorumlar