Kader Oyunları dizisi ne zaman başlıyor?

atv’ nin en sevilen program ve dizilerini yeniden ekranlara getiren ve geçmişten geleceğe bir köprü oluşturan a2 kanalı bu sene ilk kez yeni bir diziyi ekranlara getiriyor.

Kader Oyunları dizisi hangi kanalda izleyicilere mehaba diyor? Kader Oyunları dizisi hangi gün ve saatte yayınlanacak? Kader Oyunları isimli günlük dizinin konusu nedir? a2  televizyon kanalının genel içerik konsepti nasıl? a2 ekranlarında izleyicinin karşısına çıkacak olan Kader Oyunları adlı günlük dizi hakkında merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızın içeriğinde. İşte detaylar ...

Kader Oyunları dizisi ne zaman başlıyor?

Ekranların yen günlük dizisi Kader Oyunları a2 ekranlarında izleyicisine ilk bölümü ile bugün saat 18.00’de merhaba diyor. Televizyonun yeni rengi mottosu ile atv’ nin en sevilen program ve dizilerini yeniden ekranlara getiren ve geçmişten geleceğe bir köprü oluşturan a2 kanalı  bu sene ilk kez yeni bir diziyi ekranlara getiriyor. Daha da büyüyüp daha geniş kitlelere hitap etmek isteyen a2 kanalının bu hamlesi bakalım nasıl sonuç verecek?

Kader Oyunları günlük dizisinin konusu

İyi bir eğitimden geçmiş, oldukça varlıklı, temiz yüreli ve bir okadar da güzel bir gen kız olan Bahar bir kenar mahallede, mahallenin ev hanımlarına ve genç kızlara yönelik olarak destek mahiyetinde bir meslek edindirme kursu açmış olup kendisi de burada gönüllü olarak öğretmenlik yapmaktadır. Bu kursta mahallelye kermes düzenlenen bir günde yine bu mahallenin efendi gençlerinden yakışıklı bir avukat olan Demir ile tanışır. Başlarda pek anlaşamayıp hatta didişselerde ilerleyen günlerde birbirlerinden hoşlanırlar. Diğer yandan Aysun, Bahar’ın babası Harun Bey ile bir intikam evliliği yapma peşindedir. Üstelik avukatı Demir’e saplantı derecesinde sevgi duymaktadır hatta aşıktır. Yıllar önce Demir’in hasta kız kardeşi için gerekli olan ameliyat parasını ödemiş ve bunu Demir’e karşı koz olarak kullanmaktadır. Demir Aysun’un bu hareketlerinden rahatsız olsa da kendini O’na karşı borçlu hissetiğinden bir şey diyemez. Hiç bir şeyden haberi olmayan Bahar’ın babası Harun Bey ve bu arada Aysun’un planı tıkır tıkır işlemeye başlamıştır. Harun Bey bu mutlu haberden dolayı çok mutlu olur. Bu mutluğunu paylaşmak için kızı Bahar’ı arar ama ulaşamaz. Kurs merkezinde şüpheli bir yangın çıkmış ve Bahar içerde mahsur kalmıştır. 

16-10-2023
Yorumlar