‘Arak’ dizisinden yeni afiş

Sürükleyici ve heyecanlı hikayesi ile şimdiden merak uyandıran İlker Kaleli'nin Arak dizisinin yapımcılığını Murat Can Oğuz üstleniyor.

Başrolünde İlker Kaleli ve Öykü Karayel’in yer aldığı Arak dizisinin yeni afişi görücüye çıktı. Yapımını Most Prodüction’un yaptığı Arak dizisinin yeni afişinde Kara karakterine hayat veren yakışıklı oyuncu İlker Kaleli yer aldı. Sürükleyici ve heyecanlı hikayesi ile şimdiden merak uyandıran Arak dizisinin yapımcılığını Murat Can Oğuz üstleniyor. Oyuncu kadrosundaki başarılı isimlerle dikkatleri üstüne çeken Arak dizisi yakın bir gelecekte Show TV ekranlarında izleyicisi ile bir araya gelecek. 

İlk bölüm Balat’ta çekildi

İstanbul’un değişik semtlerinde çekilen Arak dizisi Perşembe akşamları ekranda olması planlanıyor. İlk bölümü Balat’ta çekilen dizi Galata ve Beşiktaş gibi semtlerde çekilmeye devam edecek. Başrolde yer alan İlker Kaleli’nin hayat verdiği karaktere boşuna Kara ismi verilmiş değil. Çünkü karanlık işlerle ve hırsızlıkla geçimini sağlayan hem de bu şekilde yaşadığı mahalleyi de geçindiren birisidir Kara. 1998 yılında yaşanan bir cinayetten sonra yolları kesişen iki ailenin çocuklarının aşkı konu ediniliyor. Babasının işlediği cinayet sonucu yıllarca hapiste kalmış olan Kara çıktıktan sonra hırsızlık yaparak yaşamını sürdürmektedir. Cinayetin mağdur ailesinin kızı olan Zeynep ise babasının ölümünün ardından hayatı hep mücadele ile geçmiş ama sonunda bir bankada çalışmaya başlamasıyla yüzü biraz da olsa gülmüştür. Kara ile Zeynep’in yolları bir soygun sırasında kesişir ve aralarında tutkulu bir aşk başlar. Ama aşklarının önünde yıllar önceki o kara gece vardır. Bu durumdan habersiz olan gençler bunu öğrendiklerinde nasıl davranacaklardır, ilişkileri eskisi gibi kalacak mıdır?

Bennu Yıldırımlar’da Arak dizisinde

Aralık ayı içinde ekranlarda olması beklenen Arak dizisinin oyuncu kadrosunda İlker Kaleli ve Öykü Karayel dışında Tülin Özer, Mehmet Özgür, Yıldıray Şahinler, Kerem Arslanoğlu, Bedir Bedir, Furkan Kalabalık, Demircan Kaçel, Cem Zeynel Kılıç, Görkem Kasal, Bennu Yıldırımlar, Ilgaz Kaya gibi isimler de yer alıyor. Tanıtım filmleri oldukça ilgi gören dizi şimdiden merakla beklenmeye başlandı.

02-12-2023
Yorumlar