Altın Kafes dizisi izleyici ile buluşuyor

Yönetmen koltuğunda Cem Akyoldaş’ın oturduğu ATV'nin yeni sezon dizilerinden Altın Kafes dizisinin senaryosunu Rahşan Çiğdem İnan kaleme alıyor.

Altın Kafes hangi kanalda izleyicisi ile buluşuyor? Altın Kafes dizisinin konusu nedir? Dizinin oyuncu kadrosunda kimler var? Dizinin yönetmeni ve senaristi kim? Altın Kafes dizisi hakkında merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızın içeriğinde. İşte detaylar…

Altın Kafes dizisi izleyici ile buluşuyor

Başrollerinde Aytaç Şaşmaz( Onur) ve Şifanur Gül’ün(Zeynep) yer aldığı ATV’nin Altın Kafes dizisi yoğun hazırlıkların ardından nihayet izleyici karşısına çıkıyor. Yönetmen koltuğunda Cem Akyoldaş’ın oturduğu Altın Kafes dizisinin senaryosunu ise Rahşan Çiğdem İnan kaleme alıyor. Dizide Aytaç Şaşmaz ve Şifanur Gül’ün dışında Ebru Cündübeyoğlu(Nalan), Hayal Köseoğlu(Ahu), Murat Kılıç(Ayhan), Hilmi Cem İntepe(Cihan), Sümeyra Koç(Alara), Kaan Turgut(Kenan), Buse Orcan(Şeniz), Eda Nur Gülbudak(Berna), Cansu Mumcu(Şule), Gurur Çiçekoğlu(Hikmet), Aksel Yılmaz(Alper), Ali Kayra Kul(Kaan) ve Sacide Taşaner(Zümrüt) gibi önemli isimler yer alıyor. 

Altın Kafes İstanbul’da çekiliyor

İstanbul’un farklı semtlerinde çekilen dizinin bir Kore dizisinden uyarlandığı belirtiliyor. ARC Yapım’ın yapımını üstlendiği Altın Kafes dizisi sürükleyici ve duygusal hikayesi ile dikkat çekerken Pazar akşamları saat 20.00’de ATV ekranlarında olacak. 

Zeynep, Onur’un hayatını kurtarır

Güçlü oyuncu kadrosu ve güçlü senaryosu ile dikkat çeken Altın Kafes dizisinin konusu şu şekilde; Zeynep, ülkenin önde gelen zenginlerinden olan Beyoğlu Ailesi’nin kurduğu özel bir okulda öğretmenlik yapar. Okulun ilk günü yağmurda ıslanan ve okula geç kalan Zeynep hayran olduğu Onur Beyoğlu ile tanışma ve karşılıklı konuşma fırsatı bulur. Bu karşılaşma Onur’un yeğeni Kaan’ın Zeynep’in sınıfına verilmesine neden olur. Zeynep istese de istemese de Beyoğlu Ailesi ile bir bağ kurmuştur. Onur’a düzenlenen bir suikastta Onur’un hayatını kurtaran Zeynep’in sıradan yaşamı farklı bir noktaya doğru sürüklenecektir. Engel olamadığı bu girdap Zeynep’i içine çekerken Beyoğlu Ailesi’nde de farklı olaylar olmaktadır.

Nalan, oğlunu gizli kamerayla takip ediyor

Nalan, oğlu Onur’un ofisine kameralar koyarak onu takip eder. Enerji sektörüne girmek isteyen Onur’un bu girişimi ailesine bildirmeden önce medyada yer alır. Bu yüzden suikasta maruz kalan Onur’a ailenin büyüğü babaannesi Zümrüt Hanım da engel olur. Onur’un sekreteri Ahu kameraları ve kameraları Nalan’ın yerleştirdiğini öğrenir ve bunu Onur’a söyler. Annesi ile kavga eden Onur sekreterine yakınlık duyar. 

03-12-2023
Yorumlar