Dizi ve Film Haberleri

Şahane Hayatım dizisinden yeni tanıtım filmi geldi

Tanıtımda yer alan “bazen bir kzın bir şeyler yapması gerekir”, “herkes sana haydut diyorsa belki de haydut olman gerekiyordur” cümleleri diziye dair bir şeyler söylüyor bizlere...

6 Ekim Ağustos Cuma 2023 Reyting Sonuçları

6 Ekim Ağustos Cuma 2023 Reyting Sonuçlarına göre Yalı Çapkını'nı Kızılcık Şerbeti , MasterChef Türkiye All Star, Arka Sokaklar, Müge Anlı ile Tatlı Sert takip ediyor.

Evrim Alasya ve Barış Kılıç’tan Kızılcık Şerbeti’yle ilgili sürpriz açıklamalar

Hello dergisi Kızılcık Şerbeti dizisinin iki önemli karakteri Barış Kılıç ve Evrim Alasya ile hem çekimlerde bulundu hem de röportaj yaptı.

5 Ekim Perşembe 2023 reyting sonuçları

5 Ekim Perşembe 2023 reyting sonuçlarına göre Masterchef Türkiye All Star, Hudutsuz Sevda, Aldatmak ve Dilek Taşı dizisi ilk sıraları paylaşıyor.

Şevket Çoruh’un yeni projesi belli oldu

Senaryosunu Erkan Birgören’in kaleme aldığı Korkma Ben Yanındayım dizisinde lise yıllarında anne olan bir genç kızın hikayesi anlatılacak.

4 Ekim Çarşamba 2023 reyting sonuçları

MasterChef Türkiye All Star'ı,Kuruluş Osman, Müge Anlı İle Tatlı Sert, Esra Erol'da, Fox Ana Haber, Kanal D Ana Haber, Show Ana Haber, Kanal D Ana Haber takip ediyor.

Kuruluş Osman sezonu açtı

Senaryosunu Mehmet Bozdağ’ın kaleme aldığı dizi ATV ekranlarında 132. Bölümü ile yeni sezona reyting rekoru kırarak girmeyi hedefliyor.

3 Ekim Salı 2023 reyting sonuçları

3 Ekim Salı 2023 reytinglerine göre Manchester United-Galatasaray Uefa Karşılaşması'nı MasterChef Türkiye All Star, Aile, Yabani, Ben BuCihana Sığmazam, Fox Ana Haber izliyor.

2 Ekim Pazartesi 2023 Reyting Sonuçları

2 Ekim Pazartesi 2023 Reyting Sonuçlarına göre ilk 10'daki diğer programlar; Fox Ana Haber, Atv Ana Haber, Kanal D Ana Haber, Esra Erol'da, Mahalleden Arkadaşlar oldu.

Aile dizisi yeni sezona merhaba diyor

Cihan (Nejat İşler ), Soykanlar’a savaş açarken Devin(Serenay Sarıkaya)’in görüştüğü Avukat Serap(Selin Şekerci) dengeleri alt üst edecek.

1 Ekim Pazar 2023 Reyting Sonuçları

1 Ekim Pazar 2023 Reyting Sonuçlarına göre ilk 10'daki diğer programlar;Fox Ana Haber, Show Ana Haber, Kanal D Ana Haber, Kim Milyoner Olmak İster Karşılaşması oldu.

Kader Bağları dizisi nerede çekiliyor?

Dizide Serkan Çayoğlu’nun canlandırdığı Kerem Sipahioğlu’nun ailesinin yaşadığı lüks konak ve işyerleri gibi mekanlar İstanbul’da çekiliyor.

30 Eylül Cumartesi 2023 reyting sonuçları

30 Eylül Cumartesi 2023 reyting sonuçlarına göre Kader Bağları, Fox Ana Haber Hafta Sonu, Kanal D Ana Haber, Show Ana Haber, Güldür Güldür Show tekrarı ilk 10'a giren yapımlar.

Antalya Altın Portakal Film Festivali iptal edildi

7-14 ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan festivalin iptal edildiğini belirten Muhittin Böcek sanat ekibinin süreci yanlış yönettiğini belirtti.

29 Eylül Ağustos Cuma 2023 Reyt ing Sonuçları

29 Eylül Ağustos Cuma 2023 Reyting Sonuçlarına göre Yalı Çapkını'nı Kızılcık Şerbeti, MasterChef Türkiye All Star, Arka Sokaklar, Müge Anlı ile Tatlı Sert takip ediyor.

“Çöp Adam” ekranlara veda ediyor

İlk sezonunu 25. Bölümde kapatan Çöp Adam dizisi yeni sezondaki 3 bölümde de ne yazık ki istenilen başaryı yakalayamadı....

28 Eylül Perşembe 2023 reyting sonuçları

Aldatmak Özeti, Fox Ana Haber, Kanal D Ana Haber, ATV Ana Haber, Müge Anlı ile Tatlı Sert, Aldatmak, Hudutsuz Sevda, Dilek Taşı listelerde kendine yer bulan diğer yapımlar oldu.

Teşkilat dizisi yeni sezonu Mostar’dan açıyor

Özel izinlerle çekim yapılan Bosna – Hersek’in sembollerinden Mostar Köprüsü ile Blagaj Tekkesi’nde gerçekleştirilen çekimlerde başrol oyuncusu Murat Yıldırım da yer aldı.

27 Eylül Çarşamba 2023 reyting sonuçları

27 Eylül Çarşamba 2023 reyting sonuçlarına göre Çöp Adam, Çöp Adam özeti, Benim Güzel Ailem, MasterChef Türkiye All Star özeti, Adım Farah listelere adını yazdıran yapımlar oldu

Selahaddin Eyyubi dizisi sete çıktı

Akli Film ile Ansari Shah Film’in ortak yapımcılığında çekilecek olan filmin başrolünde Selahaddin Eyyubi’yi canlandıracak olan yakışıklı oyuncu Uğur Güneş bulunuyor.
1 2 3 4 5 »