Dizi ve Film Haberleri

Kopuk dizisinde kim kimdir?

Ünlü yönetmen Koray Kerimoğlu’nun yönetmen koltuğunda oturduğu dizide çok önemli isimler rol alıyor. Dizi Tarlabaşı'nda çekimlere başladı.

“Murat Göğebakan:Kalbim Yaralı” filmi 8 Aralıkta izleyici ile buluşuyor

Yönetmen koltuğunda Ali Ayyıldız’ın oturduğu filmde senaryosunu Sezgin Irmak, Ali Ayyıldız ve Lütfi Albayrak’tan oluşan bir ekip kaleme alıyor.

İsmail Hacıoğlu;Cem Karaca şarkılarını kendim okudum

Sonra bir şekilde iş geldi.Allah’tan istedim. Sonra Cem Öget’le tanıştık, bir daha da zor ayrılırız gibi duruyor.Hiçbir şey olmasa bile bu işten hayatıma çok değerli insanlar kaldı

‘Mahsun J’ dizisinin Leyla’sı kim oldu?

Daha önce Ufo, Seksenler gibi dizilerle ismini duyuran güzel oyuncu Eda Akalın Mahsun J dizisinde Leyla karakterini canlandıracak.

Yalı Çapkını dizisine taze kan

Yalı Çapkını dizisine usta oyuncu Hülya Duyar’ın canlandırdığu yalının emektar aşçısı Şefika’nın kızı Ayşen rolüne hayat vermek üzere Gülen Gedikoğlu dahil oluyor.

Bir Derdim Var dizisinin Nilüfer’i Birce Akalay kimdir?

Bir Derdim Var dizisinde Dr Nilüfer karakteri ile başrol oynayan Birce Akalay 'ın Murat Ünalmış ve Sarp Levendoğlu ile olan evliliklerinin ikisi de boşanma ile sonuçlandı.

Şahmaran’ın yeni sezon tarihi belli oldu

Güney illerimizden Adana, Tarsus ve Ege’de Datça civarlarında çekilen Şahmaran dizisinin görüntü yönetmenliğini Yon Thomas üstleniyor.

Alparslan Büyük Selçuklu’dan muhteşem final

Senaryosunu Emre Konuk’un kaleme aldığı dizi 61. Bölümü ile biterken Malazgirt Meydan Savaşı ile adeta izleyicilere bir görsel şölen sunacak.

Selahaddin Eyyubi dizisinden ilk fragman geldi

Güçlü oyuncu kadrosu, dikkat çekici aksiyon sahneleri ve sırlarla dolu dramatik öyküsüve tarihe dokunan farklı senaryosu ile şimdiden merak uyandırmayı başardı.

“Şahane Hayatım” dizi kadrosunda kimler var?

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği Şahane Hayatım dizisinin başrollerinde başarılı oyuncular Hilal Altunbilek ve Onur Tuna yer alıyor.

30 Ekim Pazartesi 2023 Reyting Sonuçları

İlk sıradaki MasterChef Türkiye All Star, Müge Anlı İle Tatlı Sert, Ömer ve özeti'ni Safir ve özeti, Bambaşka Biri ve Alparslan Büyük Selçuklu izliyor.

29 Ekim Pazar 2023 Reyting Sonuçları

9 Ekim Pazar 2023 Reyting Sonuçlarına göre ilk 10'daki programlar;Atatürk'ün Dünyası, Objektifin Ardı Atatürk, Fox Ana Haber, Show Ana Haber, Kanal D Ana Haber, ATV Ana Haber oldu.

28 EkimCumartesi 2023 reyting sonuçları

28 Ekim Cumartesi 2023 reyting sonuçlarına göre Fox Ana Haber Hafta Sonu, Kanal D Ana Haber, ATV Ana Haber, Güldür Güldür Show, Güldür Güldür Show özeti ilk 10'a giren yapımlar.

27 Ekim Cuma 2023 Reyting Sonuçları

27 Ekim Ağustos Cuma 2023 Reyting Sonuçlarına göre Yalı Çapkını 'nı Kızılcık Şerbeti ve Özeti, MasterChef Türkiye All Star, Arka Sokaklar, Müge Anlı ile Tatlı Sert takip ediyor.

26 Ekim Perşembe 2023 reyting sonuçları

26 Ekim Perşembe 2023 reyting sonuçlarına göre Yalı Çapkını, Masterchef Türkiye All Star, Hudutsuz Sevda, Aldatmak, Fox ve Kanal D Ana Haber, Müge Anlı, Esra Erol'da ilk sıralarda

25 Ekim Çarşamba 2023 reyting sonuçları

MasterChef Türkiye All Star'ı Kuruluş Osman, Müge Anlı, Esra Erol'da, Fox Ana Haber, Kanal D Ana Haber, Show Ana Haber, Kanal D Ana Haber ve Atv Ana Haber takip ediyor.

24 Ekim Salı 2023 Reyting Sonuçları

24 Ekim Salı 2023 Reyting Sonuçlarına göre ilk 10'daki diğer programlar;Aile,Yabani, Üç Kız Kardeş, Fox Ana Haber, Kanal D Ana Haber, Esra Erol'da, MasterChef Türkiye All Star oldu

23 Ekim Pazartesi 2023 Reyting Sonuçları

23 Ekim Pazartesi 2023 Reytinglerine göre ilk 10 program;MasterChef Türkiye All Star, Mandıra Filozofu İstanbul, Fox Ana Haber, Atv Ana Haber, Kanal D Ana Haber, Esra Erol'da oldu.

22 Ekim Pazar 2023 Reyting Sonuçları

İlk sıradaki Yargı'yı, MasterChef Türkiye All Star, Kirli Sepeti, Fox Ana Haber Hafta Sonu, Kanal D Ana Haber, Show Ana Haber, Hababam Sınıfı ve ATV Ana Haber izliyor.

21 EkimCumartesi 2023 reyting sonuçları

Gönül Dağı'nı MasterChef Türkiye All Star, Kardeşlerim, Kader Bağları, Fox Ana Haber Hafta Sonu, Kanal D Ana Haber, ATV Ana Haber, Güldür Güldür Show, Güldür Güldür Show izliyor.
1 2 3 4 5 »