9 Ekim Pazartesi 2023 Reyting Sonuçları

9 Ekim Pazartesi 2023 Reyting Sonuçlarına göre ilk 10'daki diğer programlar; Fox Ana Haber, Atv Ana Haber, Kanal D Ana Haber, Esra Erol'da, MasterChef Türkiye All Star oldu.

MasterChef Türkiye All Star nasıl bir performans sergiliyor? Zirvedeki programlar hangileri? Ana haber bültenleri nasıl bir durum sergiliyor? Ömer ve özeti listelere ismini yazdırabildi mi? Başka hangi film ve diziler listelerde yer alıyor? Reytingler ve dizi analizleriyle ilgili merak ettikleriniz yazımızın. İşte detaylar….

9 Ekim Pazartesi 2023 Reytingleri

İlk sıradaki MasterChef Türkiye All Star'ı Ömer ve özeti, Bambaşka Biri ve özeti, Müge Anlı İle Tatlı Sert,  Safir ve özeti izliyor. 9 Ekim Pazartesi 2023 Reyting Sonuçlarına göre ilk 10'daki diğer programlar; Fox Ana Haber, Atv Ana Haber, Kanal D Ana Haber, Esra Erol'da, MasterChef Türkiye All Star Özeti oldu.

TOTAL İLK 10 PROGRAM

Zirvedeki  Ömer'i Safir,  Esra Erol'da, MasterChef Türkiye All Star, Fox Ana Haber, Müge Anlı İle Tatlı Sert izliyor. Listeye adını yazdıran diğer yapımlar; ATV Ana Haber,  Kanal D Ana Haber, Safir  dizi özeti,  ve  Bambaşka Biri.

1OMERSTAR TV
2SAFIRATV
3ESRA EROL'DAATV
4MASTERCHEF TURKIYE ALL STARTV8
5SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABERFOX
6MUGE ANLI ILE TATLI SERTATV
7ATV ANA HABERATV
8KANAL D ANA HABERKANAL D
9SAFIR (OZET)ATV
10BAMBASKA BIRIFOX

AB İLK 10 PROGRAM

Zirvedeki  Ömer'i MasterChef Türkiye All Star, Fox Ana Haber, Bambaşka Biri,  Müge Anlı İle Tatlı Sert ve Kanal D Ana Haber izliyor. Listeye adını yazdıran diğer yapımlar; Ömer dizi özeti, Safir, Bambaşka Biri özeti ve  ATV Ana Haber oldu. 

1OMERSTAR TV
2MASTERCHEF TURKIYE ALL STARTV8
3SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABERFOX
4BAMBASKA BIRIFOX
5MUGE ANLI ILE TATLI SERTATV
6KANAL D ANA HABERKANAL D
7OMER (OZET)STAR TV
8SAFIRATV
9BAMBASKA BIRI (OZET)FOX
10ATV ANA HABERATV

20+ABC1 İLK 10 PROGRAM

Zirvedeki  MasterChef Türkiye All Star'ı  Ömer, Müge Anlı İle Tatlı Sert, Fox Ana Haber, Safir ve  Bambaşka Biri izliyor. Listeye adını yazdıran diğer yapımlar;  Esra Erol'da, Bambaşka Biri özeti, Kanal D Ana Haber ve ATV Ana Haber oldu.

1MASTERCHEF TURKIYE ALL STARTV8
2OMERSTAR TV
3MUGE ANLI ILE TATLI SERTATV
4SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABERFOX
5SAFIRATV
6BAMBASKA BIRIFOX
7ESRA EROL'DAATV
8BAMBASKA BIRI (OZET)FOX
9KANAL D ANA HABERKANAL D
10ATV ANA HABERATV

Not: -TİAK'ın aldığı karar nedeniyle reyting sonuçlarının detaylarını ve ilk 100 program sıralamasını yayınlayamıyoruz.

09-10-2023
Yorumlar