21 Mart Salı Reyting Sonuçları

21 Mart Salı reyting sonuçlarına göre zievede Ben Bu Cihana Sığmazam ve Aile dizisi rekabeti yaşanıyor. Zirveyi Fox Ana Haber ve ATV Ana Haber takip ediyor.

Zirvede sert rüzgarların estiği haftada hangi dizilerin büyük rekabeti dikkat çekiyor?Ben Bu Cihana Sığmazam ve Aile dizileri ve özetlerinin performansları nasıl? Listede başka diziler var mı? Ana haber bültenlerinden listeye girebilenker hangisi? Gündüz kuşağında değişiklikler var mı? TV 8'in Survivor'u ilk 10'a girebildi mi?Yürek Çıkmazı ve Üç Kız Kardeş'in durumu nasıl gidiyor?Merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızın içeriğinde. İşte detaylar....

21 Mart Salı Reytingleri

21 Mart Salı reyting sonuçlarına göre zievede Ben Bu Cihana Sığmazam ve Aile dizisi rekabeti yaşanıyor. Zirveyi hemen Selçuk Tepeli İle Fox Ana Haber ve Üç Kızkardeş dizisi takip ediyor. ATV Ana Haber üst sıralarda kendine yer buluyor.Listede yer bulan bir başka dizi Yürek Çıkmazı. Müge Anlı ve Esra Erol listenin müdavimlerinden. Ben Bu Cihana Sığmazam, Aile dizi özetleri ve Survivor'da listeye adını yazdıranlar. 

TOTAL İLK 10 PROGRAM

Ben Bu Cihana Sığmazam zirvedeyken hemen ardından 2. sırada Üç Kızkardeş dizisi geliyor. 3. sırada  Aile dizisinin ardından ve ATV  Ana Haber geliyor.5. Sıradaki Fox Ana Haber ardından Müge Anlı ve Esra Erol'da geliyor.Listedeki diğer yapımlar Ben Bu Cihana Sığmazam'ın özeti Survivor veYürek Çıkmazı dizisi oldu.

1 BEN BU CIHANA SIGMAZAM ATV
2 UC KIZ KARDES KANAL D
3 AILE SHOW TV
4 ATV ANA HABER ATV
5 SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABER FOX
6 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV
7 ESRA EROL'DA ATV
8 BEN BU CIHANA SIGMAZAM (OZET) ATV
9 SURVIVOR TV8
10 YUREK CIKMAZI TRT 1

AB İLK 10 PROGRAM

Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber ilk sıradaki Aile dizisini takip ediyor. 3. sıradaki Aile dizisinin özetinin ardından Müge Anlı ile Tatlı Sert geliyor. 5. sıradaki Yürek Çıkmazı'nı Üç Kız Kardeş ve Survivor izliyor. Listeye giren diğer yapımlar ATV Ana Haber ve Esra Erol'da oldu.

1 AILE SHOW TV
2 SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABER FOX
3 AILE (OZET) SHOW TV
4 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV
5 YUREK CIKMAZI TRT 1
6 BEN BU CIHANA SIGMAZAM ATV
7 UC KIZ KARDES KANAL D
8 SURVIVOR TV8
9 ATV ANA HABER ATV
10 ESRA EROL'DA ATV

20+ABC1 İLK 10 PROGRAM

Aile dizisini Fox Ana Haber izliyor. 3. sıradaki Üç Kız Kardeş dizisini Ben Bu Cihana Sığmazam takip ediyor. Müge Anlının ardından ATV Ana Haber ve Yürek Çıkmazı dizisi geliyor. 8. sırada Aile dizi özetinden sonra Survivor ve Esra Erol'da geliyor.

1 AILE SHOW TV
2 SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABER FOX
3 UC KIZ KARDES KANAL D
4 BEN BU CIHANA SIGMAZAM ATV
5 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV
6 ATV ANA HABER ATV
7 YUREK CIKMAZI TRT 1
8 AILE (OZET) SHOW TV
9 SURVIVOR TV8
10 ESRA EROL'DA ATV

Not: TİAK'ın aldığı karar nedeniyle reyting sonuçlarının ayrıntılarını ve ilk 100 program sıralamasını yayınlayamıyoruz.

22-03-2023
Yorumlar