20 Mayıs Cumartesi 2023 reytingleri

20 Mayıs Cumartesi 2023 reyting sonuçlarına göre Gülbin Tosun İle Fox Ana Haber Hafta Sonu, Güldür Güldür Show ve özeti, Survivor giren yapımlar oldu.

İlk sırada hangi yapımlar listede yer aldı?Listeye giren dizi ve dizi özetleri hangileri oldu? Hafta sonu ana haber bültenlerinde hangileri ilk 10'da yer buldu? Survivor, Güldür Güldür Show ve özetinin performansları nasıl? 20 Mayıs Cumartesi 2023 reytingleriyle ilgili merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızda. İşte detaylar

20 Mayıs Cumartesi 2023 reytingleri

Zirvedeki Gönül Dağı ve Kardeşlerim dizilerini bu dizilerin özetleri izliyor. 20 Mayıs Cumartesi 2023 reyting sonuçlarına göre  Gülbin Tosun İle Fox Ana Haber Hafta Sonu, Güldür Güldür Show ve özeti, Survivor ve Doktor Civanım filmi listeye  giren yapımlar oldu. Liderler Fox'ta ve ATV Ana Haber de listeye girebildi.

TOTAL İLK 10 PROGRAM

Listenin zirvesindeki Gönül Dağı'nın ardı sıra  Kardeşlerim, Kardeşlerim dizi özeti, Gülbin Tosun Fox Ana Haber Hafta Sonu,  Atv Ana Haber, Gönül Dağı dizi özeti  ve Survivor geliyor. Listeye adını yazdıran diğer yapımlar; Güldür Güldür Show, Güldür Güldür Show Özeti ve  Doktor Civanım sinema filmi oldu.

AB İLK 10 PROGRAM

Gönül Dağı dizisinin ardından Kardeşlerim,  Güldür Güldür Show, Gülbin Tosun Fox Ana Haber Hafta Sonu,   Güldür Güldür Show Özeti  ve  Kardeşlerim dizi özeti geliyor.  Liderler Fox'tayı Doktor Civanım sinema filmi, Gönül Dağı özeti ve  Atv Ana Haber  izliyor.

20+ABC1 İLK 10 PROGRAM

İlk sıradaki  Gönül Dağı'nı Kardeşlerim, Gülbin Tosun Fox Ana Haber Hafta Sonu, Güldür Güldür Show, Güldür Güldür Show Özet ve  Kardeşlerim dizi özeti izliyor. Listede kendine yer bulan diğer yapımlar  Survivor,    Gönül Dağı dizi özeti, Liderler Fox'ta ve Atv Ana Haber, oldu.

Not:TİAK'ın aldığı karar nedeniyle reyting sonuçlarının detaylarını ve ilk 100 program sıralamasını yayınlayamıyoruz.

20-05-2023
Yorumlar