19 Ekim Perşembe 2023 reyting sonuçları

Fox Ana Haber, Sıcak gelişme, Kanal D Ana Haber, ATV Ana Haber, Müge Anlı ile Tatlı Sert, Esra Erol'da, Dilek Taşı dizi özeti listelerde kendine yer bulan diğer yapımlar oldu.

Zirvedeki programlar hangileri? Listelere giren diziler ve dizi özetleri hangileri? Ana haber bültenleri rekabetinde son durum nedir? Masterchef Türkiye All Star'ın performansı nasıl? Gündüz kuşağı programlarının durumu ne? Reytinglerle ve analizleriyle ilgili merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızda..

19 Ekim Perşembe 2023 reytingleri

19 Ekim Perşembe 2023 reyting sonuçlarına göre Masterchef Türkiye All Star ve özeti ,  Hudutsuz Sevda özeti, Mucize Aşk, Aldatmak ve Dilek Taşı dizi tekrarları ilk sıraları paylaşıyor. Fox Ana Haber,  Sıcak gelişme, Kanal D Ana Haber, ATV Ana Haber, Müge Anlı ile Tatlı Sert, Esra Erol'da, Dilek Taşı dizi özeti  listelerde kendine yer bulan diğer yapımlar oldu.

TOTAL İLK 10 PROGRAM

Masterchef Türkiye All Star'ı Müge Anlı ile Tatlı Sert, Esra Ero'da, ATV Ana Haber, Fox Ana Haber, Hudutsuz Sevda tekrarı izliyor. Aldatmak dizi tekrarı,  Show Ana Haber, Kanal D Ana Haber ve Mucize Aşk ilk 10'a  giren programlar oldu.  

AB İLK 10 PROGRAM

Masterchef Türkiye All Star'ı Müge Anlı ile Tatlı Sert, Fox Ana Haber,  Dilek Taşı dizisi, ATV Ana Haber izliyor. Aldatmak dizi tekrarı,  Hudutsuz Sevda, Masterchef Türkiye All Star özeti, Sıcak Gelişme ve Mucize Aşk ilk 10'a  giren programlar oldu.  

20+ABC1 İLK 10 PROGRAM

Masterchef Türkiye All Star'ı Müge Anlı ile Tatlı Sert, Fox Ana Haber, ATV Ana Haber, Esra Erol'da ve Hudutsuz Sevda özeti izliyor.  Aldatmak tekrarı, Mucize Aşk, Dilek Taşı dizi tekrarı ve Kanal D Ana Haber  ilk 10'a  giren programlar oldu.

Not :-Tiak kararı uyarınca ilk 10 listesini ve detaylarını veremiyoruz.

19-10-2023
Yorumlar