17 Mayıs Çarşamba 2023 reyting sonuçları

17 Mayıs Çarşamba 2023 reyting sonuçlarına göre ilk dörtte Kuruluş Osman ve Manchester City - Real Madrid Uefa Şampiyonlar Ligi Karşılaşması, Fox Ana Haber ve ATV Ana Haber var.

Zirvedeki  programlar hangileri oldu? İlk 10'a giren dizi ve dizi özetleri hangileri? Müge Anlı ve Esra Erol'un  performansları nasıl? Şampiyonlar ligi karşılaşmalarının ve ana haber bültenlerinin listelerdeki durumları nedir? Reytingler ve dizi analizleriyle ilgili merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızın içinde.İşte detaylar…

17 Mayıs Çarşamba 2023 reytingleri

Üst sıralarda Kuruluş Osman ve Manchester City - Real Madrid Uefa Şampiyonlar Ligi Karşılaşması, Fox Ana Haber ve ATV Ana Haber var. 17 Mayıs Çarşamba 2023 reyting  sonuçlarına göre  Adım Farah, Çöp Adam, Kuruluş Osman dizi özeti,Esra Erol, Müge Anlı, Adım Farah ve Çöp Adam dizi özetleri, Survivor ilk 10'a adını yazdıran yapımlar oldu.

TOTAL İLK 10

Kuruluş Osman ve Manchester City - Real Madrid Uefa Şampiyonlar Ligi Karşılaşması'nı  ATV Ana Haber, Selçuk Tepeli İle Fox Ana Haber, Kuruluş Osman Özeti, Müge Anlı,  Esra Erol, Adım Farah,  Çöp Adam ve Survivor takip ediyor.

1KURULUS OSMANATV
2MANCHESTER CITY-REAL MADRID UEFA SAMPIYONLAR LIGI KARSILASMASITV8
3ATV ANA HABERATV
4SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABERFOX
5KURULUS OSMAN (OZET)ATV
6MUGE ANLI ILE TATLI SERTATV
7ESRA EROL'DAATV
8ADIM FARAHFOX
9COP ADAMSTAR TV
10SURVIVORTV8

AB İLK 10

Manchester City - Real Madrid Uefa Şampiyonlar Ligi Karşılaşması ve Kuruluş Osman'ın ardından   Selçuk Tepeli İle Fox Ana Haber,  Adım Farah, Çöp Adam,  Müge Anlı,  Adım Farah özeti ve Atv Ana Haber  geliyor. Kuruluş Osman özeti ve  Esra Erol’da   listelere giren diğer yapımlar oldu.

1MANCHESTER CITY-REAL MADRID UEFA SAMPIYONLAR LIGI KARSILASMASITV8
2KURULUS OSMANATV
3SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABERFOX
4ADIM FARAHFOX
5COP ADAMSTAR TV
6MUGE ANLI ILE TATLI SERTATV
7ADIM FARAH (OZET)FOX
8ATV ANA HABERATV
9KURULUS OSMAN (OZET)ATV
10ESRA EROL'DAATV

ABC İLK 10

Kuruluş Osman ‘ı  Manchester City - Real Madrid Uefa Şampiyonlar Ligi Karşılaşması, Selçuk Tepeli İle Fox Ana Haber,  Adım Farah, Müge Anlı,  Atv Ana Haber ve Çöp Adam  izliyor. Listedeki diğer programlar Adım Farah özeti ,  Kuruluş Osman özeti,  Esra Erol’da oldu.

1KURULUS OSMANATV
2MANCHESTER CITY-REAL MADRID UEFA SAMPIYONLAR LIGI KARSILASMASITV8
3SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABERFOX
4ADIM FARAHFOX
5MUGE ANLI ILE TATLI SERTATV
6ATV ANA HABERATV
7COP ADAMSTAR TV
8ADIM FARAH (OZET)FOX
9KURULUS OSMAN (OZET)ATV
10ESRA EROL'DAATV

Not: TİAK'ın aldığı karar nedeniyle reyting sonuçlarının detaylarını ve ilk 100 program sıralamasını yayınlayamıyoruz.

17-05-2023
Yorumlar