17 Ekim Salı 2023 Reyting Sonuçları

17 Ekim Pazartesi 2023 Reyting Sonuçlarına göre ilk 10'daki diğer programlar; Fox Ana Haber, Atv Ana Haber, Kanal D Ana Haber, Esra Erol'da, MasterChef Türkiye All Star Özeti oldu.

MasterChef Türkiye All Star nasıl bir performans sergiliyor? Zirvedeki programlar hangileri? Ana haber bültenleri nasıl bir durum sergiliyor? Ömer ve özeti listelere ismini yazdırabildi mi? Başka hangi film ve diziler listelerde yer alıyor? Reytingler ve dizi analizleriyle ilgili merak ettikleriniz yazımızın. İşte detaylar….

17 Ekim Salı 2023 Reytingleri

İlk sıradaki Yabani dizisini MasterChef Türkiye All Star, Müge Anlı İle Tatlı Sert,  Ben Bu Cihana Sığmazam ve özeti izliyor. 17 Ekim Salı 2023 Reyting Sonuçlarına göre ilk 10'daki diğer programlar;Üç Kız Kardeş, Fox Ana Haber, Atv Ana Haber, Kanal D Ana Haber, Esra Erol'da, MasterChef Türkiye All Star Özeti oldu.

TOTAL İLK 10 PROGRAM

Zirvedeki Yabani'yi  Esra Erol'da, Müge Anlı İle Tatlı Sert, ATV Ana Haber, MasterChef Türkiye All Star, Ben Bu Cihana Sığmazam ve  Fox Ana Haber izliyor. Listeye adını yazdıran diğer yapımlar; Yabani, Üç Kız Kardeş ve Ben Bu Cihana Sığmazam özeti oldu.

1YABANIFOX
2ESRA EROL'DAATV
3MUGE ANLI ILE TATLI SERTATV
4ATV ANA HABERATV
5MASTERCHEF TURKIYE ALL STARTV8
6BEN BU CIHANA SIGMAZAMATV
7SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABERFOX
8YABANI (OZET)FOX
9UC KIZ KARDESKANAL D
10BEN BU CIHANA SIGMAZAM (OZET)ATV

AB İLK 10 PROGRAM

Zirvedeki MasterChef Türkiye All Star'ı Yabani, Aile, Fox Ana Haber, Müge Anlı İle Tatlı Sert izliyor. Listeye adını yazdıran diğer yapımlar; ATV Ana Haber,  Ben Bu Cihana Sığmazam, Esra Erol'da, Ben Bu Cihana Sığmazam özeti ve Kanal D Ana Haber oldu.

1MASTERCHEF TURKIYE ALL STARTV8
2YABANIFOX
3AILESHOW TV
4SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABERFOX
5MUGE ANLI ILE TATLI SERTATV
6ATV ANA HABERATV
7BEN BU CIHANA SIGMAZAMATV
8ESRA EROL'DAATV
9BEN BU CIHANA SIGMAZAM (OZET)ATV
10KANAL D ANA HABERKANAL D

20+ABC1 İLK 10 PROGRAM

Zirvedeki Yabani'yi MasterChef Türkiye All Star, Müge Anlı İle Tatlı Sert, Aile, Fox Ana Haber izliyor. Listeye adını yazdıran diğer yapımlar;  Esra Erol'da, Ben Bu Cihana Sığmazam, Yabani dizi özeti,  ATV Ana Haber ve Ben Bu Cihana Sığmazam özeti oldu.

1YABANIFOX
2MASTERCHEF TURKIYE ALL STARTV8
3MUGE ANLI ILE TATLI SERTATV
4AILESHOW TV
5SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABERFOX
6ESRA EROL'DAATV
7BEN BU CIHANA SIGMAZAMATV
8YABANI (OZET)FOX
9ATV ANA HABERATV
10BEN BU CIHANA SIGMAZAM (OZET)ATV

Not: -TİAK'ın aldığı karar nedeniyle reyting sonuçlarının detaylarını ve ilk 100 program sıralamasını yayınlayamıyoruz.

18-10-2023
Yorumlar