15 Mayıs Pazartesi 2023 Reyting Sonuçları

15 Mayıs pazartesi 2023 reytinglerine göre Alparslan Büyük Selçuklu ve Ömer'i Fox Ana Haber, Fox'ta Erdoğan Açıklama Yapıyor, Fox'ta Sinan Ogan Özel, Fox'ta Seçim Analizi izliyor.

Listelerde Alparskan Büyük Selçuklu ve Ömer dizisi rekabetinde son durum ne? İlk 10 listesinin ilk üçüne giren yapımlar hangileri oldu?Seçim ertesi yorumlarında fırtına gibi esen Fox TV'yi zorlayan başka programlar var mı? Müge Anlı ve Esra Erol nasıl bir performans sergiliyor? Survivor, Ömer, Yasak Elma, Bir Küçük Gün Işığı  ve bu dizilerin özetleri ilk 10'a ismini yazdırabildi mi? Başka hangi diziler listelerde yer alıyor? Reytingler ve dizi analizleriyle ilgili merak ettikleriniz yazımızın. İşte detaylar….

15 Mayıs Pazartesi 2023 Reytingleri

Alparslan Büyük Selçuklu ve Ömer dizisinin  rekabeti sürüyor. Bunların ardından  Selçuk Tepeli İle Fox Ana Haber, Fox'ta Erdoğan Açıklama Yapıyor,  Fox'ta Sinan Ogan Özel, Fox'ta Seçim Analizi  izliyor. Listedeki diğer yapımlar Fox'ta Millet ittifakı Liderleri Açıklama Yapıyor ve Atv Ana Haber geliyor. Esra Erol, Müge Anlı ve Survivor da ilk 10'a girdi. 15 Mayıs pazartesi 2023 reyting sonuçlarına göre listedeki öteki yapımlar; Veda Mektubu, Bir Küçük Gün Işığı  ve Ömer dizi özeti  ile Yasak Elma  Tekrarı oldu.

TOTAL İLK 10 PROGRAM

Alparslan Büyük Selçuklu dizisini Ömer dizisi, Selçuk Tepeli İle Fox Ana Haber,  Atv Ana Haber,  Bir Küçük Gün Işığı ve  Survivor  izliyor. Bunların ardından Esra Erol'da,  Fox'ta Erdoğan Açıklama Yapıyor,  Müge Anlı ve Fox'ta Sinan Ogan Özel geliyor.

 

1ALPARSLAN BUYUK SELCUKLUTRT 1
2OMERSTAR TV
3SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABERFOX
4ATV ANA HABERATV
5BIR KUCUK GUN ISIGIATV
6SURVIVORTV8
7ESRA EROL'DAATV
8FOX'TA ERDOGAN ACIKLAMA YAPIYORFOX
9MUGE ANLI ILE TATLI SERTATV
10FOX'TA SINAN OGAN OZELFOX

AB İLK 10 PROGRAM

İlk  ikide  Ömer dizisi  ve Alparslan Büyük Selçuklu var. Bunların ardından Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber, Fox'ta Erdoğan Açıklama Yapıyor,  Fox'ta Sinan Ogan Özel, Fox'ta Millet ittifakı Liderleri Açıklama Yapıyor, Fox'ta Seçim Analizi geliyor. Listedeki diğer programlar ise  Veda Mektubu, Ömer dizi özeti  ve Yasak Elma Tekrarı  ve  oldu.

1OMERSTAR TV
2ALPARSLAN BUYUK SELCUKLUTRT 1
3SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABERFOX
4FOX'TA ERDOGAN ACIKLAMA YAPIYORFOX
5FOX'TA SINAN OGAN OZELFOX
6FOX'TA MILLET ITTIFAKI LIDERLERI ACIKLAMA YAPIYORFOX
7FOX'TA SECIM ANALIZI/SIMDI NE OLACAK/SECIM SONUCLARI/SECIM GECESIFOX
8VEDA MEKTUBUKANAL D
9OMER (OZET)STAR TV
10YASAK ELMA (TKR)FOX

20+ABC1 İLK 10 PROGRAM

Zirvedeki  Ömer'i Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber, Fox'ta Erdoğan Açıklama Yapıyor, Alparslan Büyük Selçuklu, Fox'ta Sinan Ogan Özel, Fox'ta Seçim Analizi  izliyor. Listedeki diğer yapımlar Fox'ta Millet ittifakı Liderleri Açıklama Yapıyor, Veda Mektubu,  Ömer dizi özeti ve  Survivor oldu.

1OMERSTAR TV
2SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABERFOX
3FOX'TA ERDOGAN ACIKLAMA YAPIYORFOX
4ALPARSLAN BUYUK SELCUKLUTRT 1
5FOX'TA SINAN OGAN OZELFOX
6FOX'TA SECIM ANALIZI/SIMDI NE OLACAK/SECIM SONUCLARI/SECIM GECESIFOX
7FOX'TA MILLET ITTIFAKI LIDERLERI ACIKLAMA YAPIYORFOX
8VEDA MEKTUBUKANAL D
9OMER (OZET)STAR TV
10SURVIVORTV8

Not: TİAK'ın aldığı karar nedeniyle reyting sonuçlarının detaylarını ve ilk 100 program sıralamasını yayınlayamıyoruz.

15-05-2023
Yorumlar