12 Ekim Perşembe 2023 reyting sonuçları

12 Ekim Perşembe 2023 reyting sonuçlarına göre Masterchef Türkiye All Star, Hudutsuz Sevda, Aldatmak,Müge Anlı ile Tatlı Sert ve Dilek Taşı dizisi ilk sıraları paylaşıyor.

Zirvedeki programlar hangileri? Listelere giren diziler ve dizi özetleri hangileri? Ana haber bültenleri rekabetinde son durum nedir? Masterchef Türkiye All Star'ın performansı nasıl? Gündüz kuşağı programlarının durumu ne? Reytinglerle ve analizleriyle ilgili merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızda..

12 Ekim Perşembe 2023 reytingleri

12 Ekim Perşembe 2023 reyting sonuçlarına göre Masterchef Türkiye All Star,  Hudutsuz Sevda, Aldatmak ve Dilek Taşı dizisi ilk sıraları paylaşıyor. Aldatmak Özeti,  Fox Ana Haber,   Kanal D Ana Haber, ATV Ana Haber, Müge Anlı ile Tatlı Sert,  Aldatmak özeti, Hudutsuz Sevda Özeti, Esra Erol'da, Dilek Taşı dizi özeti  listelerde kendine yer bulan diğer yapımlar oldu.

TOTAL İLK 10 PROGRAM

Masterchef Türkiye All Star'ı Esra Erol'da, Müge Anlı ile Tatlı Sert, Aldatmak,  Hudutsuz Sevda, ATV Ana Haber  izliyor. Fox Ana Haber,  Aldatmak özeti, Kanal D Ana Haber ve Hudutsuz Sevda özeti ilk 10'a  giren programlar oldu. 

1MASTERCHEF TURKIYE ALL STARTV8
2ESRA EROL'DAATV
3MUGE ANLI ILE TATLI SERTATV
4ALDATMAKATV
5HUDUTSUZ SEVDAFOX
6ATV ANA HABERATV
7SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABERFOX
8ALDATMAK (OZET)ATV
9KANAL D ANA HABERKANAL D
10HUDUTSUZ SEVDA (OZET)FOX

AB İLK 10 PROGRAM

Masterchef Türkiye All Star'ı Aldatmak, Fox Ana Haber, Müge Anlı ile Tatlı Sert, Dilek Taşı dizisi,  Esra Erol'da,  .Kanal D Ana Haber izliyor.  Hudutsuz Sevda, Dilek Taşı dizi özeti ve ATV Ana Haber ilk 10'a  giren programlar oldu.  

1MASTERCHEF TURKIYE ALL STARTV8
2ALDATMAKATV
3SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABERFOX
4MUGE ANLI ILE TATLI SERTATV
5DILEK TASIKANAL D
6ESRA EROL'DAATV
7KANAL D ANA HABERKANAL D
8HUDUTSUZ SEVDAFOX
9DILEK TASI (OZET)KANAL D
10ATV ANA HABERATV

20+ABC1 İLK 10 PROGRAM

Masterchef Türkiye All Star'ı Müge Anlı ile Tatlı Sert,  Aldatmak, Hudutsuz Sevda, Esra Erol'da, Fox Ana Haber ve Hudutsuz Sevda özeti izliyor. Kanal D Ana Haber, Dilek Taşı dizisi,  ATV Ana Haber ilk 10'a  giren programlar oldu.  

1MASTERCHEF TURKIYE ALL STARTV8
2MUGE ANLI ILE TATLI SERTATV
3ALDATMAKATV
4HUDUTSUZ SEVDAFOX
5ESRA EROL'DAATV
6SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABERFOX
7HUDUTSUZ SEVDA (OZET)FOX
8KANAL D ANA HABERKANAL D
9DILEK TASIKANAL D
10ATV ANA HABERATV

Not :-Tiak kararı uyarınca ilk 10 listesini ve detaylarını veremiyoruz.

-Listeler geçen haftanın olup yenilenince güncellenir.

12-10-2023
Yorumlar