Dizi ve Film Haberleri

Salı dizileri | Salı günü yayın akışı

Salı dizileri neler? Salı günü TV kanallarının yayın akışı listesinde hangi diziler var? Yürek Çıkmazı, Üç Kız Kardeş, Ben Bu Cihana Sığmazam bu akşam var mı?

Pazartesi dizileri | Pazartesi yayın akışı

Pazartesi dizileri neler? Bu akşam TV'de hangi diziler var? Yasak Elma, Bir Küçük Gün Işığı, Alparslan Büyük Selçuklu ve Sipahi var mı?

Pazar dizileri neler? Pazar yayın akışlarında hangi diziler var?

Milyonlarca kişi tarafından izlenen kanalların Pazar dizileri neler? Yayın akışlarına göre Pazar akşamı hangi diziler var?

Cumartesi dizileri neler? Cumartesi yayın akışlarında hangi diziler var?

Cumartesi günü hangi kanalda hangi dizi yayınlanıyor? Fox, Atv, TRT1, Kanal D, Star TV, Tv8 ve Show TV'de hangi diziler yayınlanıyor?

Cuma dizileri neler? Cuma yayın akışlarında hangi diziler var?

Cuma dizileri pek çokları tarafından merak ediliyor. TV yayın akışlarına göre bu akşam hangi diziler var? Cuma günü dizileri karşınızda.

Perşembe dizileri neler? Bugün hangi diziler var?

Perşembe dizileri neler? Bu akşam TRT 1, Show TV, Star TV, Kanal D, Fox, Tv8, Atv gibi çok izlenen televizyon kanallarında hangi diziler var?

Çarşamba günü hangi diziler var?

Çarşamba gününün dizileri merak ediliyor, araştırılıyor ve hangi diziler izleyicileri ile buluşacak diye değişik mecralara bakılıyor

Altın Kafes dizisi izleyici ile buluşuyor

Yönetmen koltuğunda Cem Akyoldaş’ın oturduğu ATV'nin yeni sezon dizilerinden Altın Kafes dizisinin senaryosunu Rahşan Çiğdem İnan kaleme alıyor.

‘Arak’ dizisinden yeni afiş

Sürükleyici ve heyecanlı hikayesi ile şimdiden merak uyandıran İlker Kaleli'nin Arak dizisinin yapımcılığını Murat Can Oğuz üstleniyor.

Kızılcık Şerbeti dizisinde Dilruba rüzgarı

Nursema’nın yurt dışında yaşayan arkadaşı olan Dilruba, Nursema, Doğa ve Pembe’nin misafiri olarak Ünallar ’ın evinde kalıyor ve verdiği haberle olayların akışını değiştiriyor.

Deniz Barut, Ateş Kuşları dizisinde

Bozdağ Film imzasını taşıyan ATV’nin sevilen dizisi Ateş Kuşları'nda Kara Para Aşk, Kuruluş Osman dizilerinden tanıdığımız Deniz Barut, Perihan karakterine hayat verecek.

Nefes-Yer Eksi İki filmi 15 Aralık’ta vizyonda

Yapımcılığını Mustafa Cihat Durmuş’un üstlendiği Nefes – Yer Eksi İki filminde Murat Yıldırım Mehmetçiklere bir baba gibi kol kanat geren Tayfun Yüzbaşı Karakterine hayat veriyor.

Ünlü oyuncu Berrak Kuş hangi proje ile anlaştı?

Yapımını 03 Medya’nın yaptığı Fox TV'nin Adım Farah dizisinde Berrak Kuş Farah’ın annesi Gülsima karakterine hayat verecek.

“Fatih” dizisi hazırlıkları son sürat devam ediyor

Yönetmen koltuğunda Şafak Bal’ ın oturduğu TRT 1' in yeni büyük prodüksiyonu "Fatih" dizisi Miray Yapım imzası taşıyor.

‘Zeytin Ağacı’ dizisinin ikinci sezon çekimleri sürüyor

Geçmişin yüklerinden kurtularak özgürleşme mücadelesi veren 3 gencin hikayesi hem ülkemizde hem dünyada büyük ses getirdi.

Bambaşka Biri dizisi final mi yapıyor?

Büyük umutlarla yola çıkılan Fok TV'nin iddialı dizilerini başında gelen Bambaşka Biri dizisinin yıl sonunda ekranlara veda edeceği belirtildi.

Yan Oda dizisinin oyuncu kadrosu şekilleniyor

Daha önce pek çok dizisi dizi haline getirilen ünlü psikolog Prof Dr Gülseren Budayıcıoğlu’nun bu romanınında dizi olarak başarılı olması bekleniyor.

Gaddar dizisi sete çıktı

Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan ve Onur Saylak’ın bulunduğu Gaddar dizisinin yönetmen koltuğunda Sinan Öztürk oturuyor.

Ağlayan Gelin dizisi nerede çekiliyor?

Bozdağ Film’in yapımcılığını yaptığı dizinin başrolünde Camdaki Kız dizisinde Sedat rolünü başarı ile canlandıran yakışıklı oyuncu Feyyaz Şerifoğlu yer alıyor.

Usta yönetmen Yücel Uçanoğlu hayata gözlerini kapadı

Sinemamızın unutulmaz isimlerinden Esen Püsküllü’nün 58 yıllık hayat arkadaşı olan Selahattin Yücel Uçanoğlu Türk sinemasının en üretken isimlerindendi.
1 2 3 4 5 »